Salariu de fotbalist, plătit şi de suporteri: Ideea celor de la Fenerbahce Istanbul pentru a-l păstra pe mijlocaşul Mesut Ozil

Salariu de fotbalist, plătit şi de suporteri: Ideea celor de la Fenerbahce Istanbul pentru a-l păstra pe mijlocaşul Mesut Ozil
gazduire web create web design

Mesut Ozil s-a transferat la Fenerbahce Istanbul de la Arsenal Londra. Preşedintele clubului ar vrea ca şi fanii să contribuie la salariul lui Ozil. Mijlocaşul turc are un salariu de 3,6 milioane de euro pe sezon.

 

 
Ali Koc, preşedintele celor de la Fenerbahce Istanbul, vrea ca suporterii turci să plătească o parte din salariul lui Mesut Ozil.

Fotbalistul venit de la Arsenal Londra, liber de contract, are un venit cifrat la 3,6 milioane de euro pe sezon. Ali Koc, preşedinte Fenerbahce, le cere fanilor să dea sms-uri la un număr care colectează banii pentru club. Sms-urile ar urma să coste 2 euro fiecare. În caz că 500.000 de fani ar dona această sumă, ar rezulta 1 milion de euro.

Ozil a acceptat o scădere uriaşă a sumei câştigate prin contract. La londonezi lua 400 de mii de euro pe săptămână, iar la turci va încasa doar 75 de mii de euro. “Bune idei, dar nu e suficient. Hai să postăm anunţul.”

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *