Huawei nu are loc la Bruxelles. Ce companie va construi rețelele 5G

Huawei nu are loc la Bruxelles. Ce companie va construi rețelele 5G
gazduire web create web design

Nokia va implementa tehnologia 5G în Belgia și nu Huawei. Acțiunile Nokia au urcat cu 3% vineri. În România, Huawei are 2.300 angajați.

 

Huawei nu mai are loc în inima Uniunii Europene. Asta pentru că Orange și Promixmus au ales Nokia pentru construcția de rețelele 5G în Belgia.

Motivul: presiunile americane de a exclude tehnologia Huawei în povestea 5G. Gigantul chinez este acuzat că echipamentele sale ar putea fi folosite în spionaj. Sediul NATO și Parlamentul UE se află în Bruxelles. Așa că înțelegi temerile.

În ceea ce privește România, reprezentanții Huawei spun că interdicțiile de care se lovește compania în afară nu au impact local. La noi, Huawei o duce bine și face angajari.

În România, Huawei a avut o cifră de afaceri de 1,8 miliarde de lei în 2019. Afacerile Huawei în România au atins o cotă de piaţă de 30% în primul semestru al anului. AppGallery de la Huawei conţine peste 770 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale, deci pe plan local, Huawei chiar o duce bine.

„Din fericire, business-ul în acest moment continuă ca și înainte. Asta înseamnă că, în ceea ce privește angajații nu preconizăm niciun fel de măsură la nivel organizatoric.” a declarat un reprezentant pe plan local al companiei.

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *