Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin
gazduire web create web design

Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti s-a calificat duminică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor EHF 2023, după ce a reuşit să se impună în manşa secundă a dublei cu Krim Ljubljana, cu scorul de 30-24 (12-8).

 

 
În partida tur a confruntării din optimile de finală cu Krim Ljubljana, slovenele s-au impus cu o diferenţă de 5 goluri, cu 29-24, şi Rapidul avea nevoie de o victorie cu 6 goluri pentru a obţine calificarea.

Bucureştencele au făcut o primă repriză foarte bună, în care au construit pas cu pas avantajul, având şi 5 goluri spre finalul primelor 30 de minute.

În partea a doua, elevele lui Kim Rasmussen au avut un avantaj permanent de 4-5, chiar 6 goluri. Pentru puţin timp, slovenele au revenit la o diferenţă de 3 goluri, însă de la 21-18, rapid a marcat de 4 ori consecutiv.

Cu 40 de secunde înainte de final, Sorina Grozav a marcat de la 7 metri golul decisiv, oaspetele nereuşind să fructifice ultimul atac. În sferturi, Rapid Bucureşti va întâlni campioana în exerciţiu, Vipers Kristiansand.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *