Dinamo Bucureşti victorie de prestigiu în Germania, cu THW Kiel, în Liga Campionilor

Dinamo Bucureşti victorie de prestigiu în Germania, cu THW Kiel, în Liga Campionilor
gazduire web create web design

Dinamo Bucureşti a obţinut miercuri o victorie de palmares în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, învingând pe THW Kiel cu 31-32 (16-17). Bucureştenii nu se califică însă în sferturile de finală, după ce în tur au fost învinşi cu 28-41.

 

 

 
După un început de meci fără surprize pentru spectatorii din Sparkassen-Arena, în care gazdele au condus cu 4-1 şi 6-3. Pe fondul unei relaxări, provocate de avantajul consistent obţinut în meciul tur (28-41), Dinamo a recuperat a egalat la 6-6 şi a trecut surprinzător la conducere 7-9.

S-a jucat apoi de la egal la egal (9-9, 13-13), pentru ca pe final de repriză „dulăi” să intre la vestiare cu un avans de un gol (16-17). În partea a doua, Kiel a revenit în avantaj pe tabel şi a condus cu unu-două goluri, înainte ca elevii lui Xavier Pascual să profite din nou de lejeritatea cu care au abordat meciul gazdele. Pentru puţin timp, Dinamo a condus din nou (26-28).

S-a încheiat 31-32 pentru Dinamo, după ce, în ultimele secunde de joc, Akimenko a interceptat o minge în apărare şi a marcat în poarta goală a nemţilor. O victorie de moral pentru bucureşteni, care poate cântări decisiv în şansa de a le fi acordat un wildcard de participare în sezonul viitor al Ligii Campionilor, ţinând cont că Dinamo e virtual campioană în Liga Zimbrilor.

Golgheterul lui Dinamo a fost Kuduz, cu 5 reuşite, în timp ce de la nemţi Ekberg a marcat 9 goluri. Pentru Kiel urmează un sfert de finală în compania francezilor de la PSG.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *