gazduire web create web design

Donald Trump, primul discurs public la Casa Albă de la ieşirea din spital. Ce a declarat preşedintele american

Donald Trump, primul discurs public la Casa Albă de la ieşirea din spital. Ce a declarat preşedintele american
gazduire web create web design

Este prima dată când preşedintele american a susţinut o conferinţă de presă, ulterior infectării cu SARS-CoV-2. Trump a declarat că nu mai ia tratament împotriva COVID-19 şi că se simte minunat.

 

Trump e din nou pe val.  Acesta a avut un discurs la Casa Albă, sâmbătă seara, prezidând pe balconul clădirii celor care au venit să îşi arate susţinerea faţă de el, conform bbc.com.

Externat luni din spital, unde a fost internat doar trei zile, Trump spune că se simte bine, în uralele mulţimii care strigă „încă patru ani”. Nici de data aceasta, Trump nu a purtat mască dar a dat, din nou, asigurări, că noul coronavirus „va dispărea”.

Preşedintele a declarat că electorii afro-americani şi alte minorităţi etnice precum latino-americanii resping politicile „socialiste radicale”, precizând încă o dată faptul că el a realizat cele mai multe lucruri bune pentru comunităţile minoritarilor decât orice alt preşedinte de la Abraham Lincoln încoace.

În plus, Donald Trump nu a ratat ocazia să îl acuze pe Joe Bidan că ar vrea să taie fondurile alocate poliţiei, atât de necesară, în opinia acestuia.

Evenimentul transmis de către Casa Albă a fost intitulat „Preşedintele oferă puncte de vedere la un protest paşnic pentru lege şi ordine”.

 

 

 

Pe parcursul discursului, Trump s-a referit la coronavirus folosind termenul „chinavirus”.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *