Los Angeles Lakers câştigă finala NBA disputată împotriva lui Miami Heat. Jucătorii au dedicat victoria în memoria lui Kobe Bryant

Los Angeles Lakers câştigă finala NBA disputată împotriva lui Miami Heat. Jucătorii au dedicat victoria în memoria lui Kobe Bryant
gazduire web create web design

Los Angeles Lakers au câştigat finala NBA contra Miami Heat, scor 106 la 90. Decesul fostului star Kobe Bryant a stat la baza motivaţiei jucătorilor lui Lakers. LeBron James a fost încoronat MVP-ul finalei.

 

 

Los Angeles Lakers au câştigat finala NBA, după ce i-au învins cu scorul de 106 la 90 pe rivalii de la Miami Heat. LeBron James, ajuns la 35 de ani, şi-a asigurat al patrulea campionat din carieră, dar şi titlul de MVP al finalei.

 

 

 

Lakers s-au impus la general cu 4 la 2 în seria de cea mai bună echipă din şapte meciuri disputate. Victoria vine la capătul unui sezon pus sub semnul întrebării de pandemia de coronavirus şi umbrit de moartea prematură a fostului baschetbalist Kobe Bryant. Basketbaliştii din LA l-au citat adesea pe Bryant drept motivaţie pe tot parcursul drumului spre titlu.

 

 

 

James a făcut un meci magistral în care a marcat 28 de puncte, a dat 10 pase şi a înregistrat 14 recuperări, urmat de colegul său Anthony Davis care a acumulat 19 puncte, 15 recuperări şi 3 pase decisive. Pentru echipa din Los Angeles este al şaptesprezecelea titlu din istorie, la egalitate cu Boston Celtics.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

🎶 Ballin’ like the Lakers, want a championship 🎶

A post shared by Los Angeles Lakers (@lakers) on

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *