Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer

Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Compania Naţională Poşta Română a încheiat un parteneriat cu Ria Money Transfer, furnizor de servicii de transfer de bani, anunţă compania. Serviciul Ria Money Transfer va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poştale din toată ţara. Serviciile Ria Money Transfer sunt disponibile în peste 161 de ţări, înclusiv în zone greu accesibile.

 

Serviciul Ria Money Transfer va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poştale din toată ţara.

“Încercăm, în permanenţă, să ajungem la clienţii noştri prin diversificarea ofertelor şi serviciilor financiare pe care le oferim prin intermediul Poştei Române”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Serviciile Ria Money Transfer sunt disponibile în peste 161 de ţări, înclusiv în zone greu accesibile. Cu o reţea mondială de peste 389.000 de locaţii, Ria micşorează distanţele dintre familii şi cei dragi lor prin servicii de transfer de bani la un nivel înalt de calitate.

„România reprezintă un coridor strategic important pentru Ria, aşa că suntem entuziasmaţi de potenţialul imens al acestui nou parteneriat cu Poşta Română şi de multiplele oportunităţi pe care ni le oferă de a extinde experienţa noastră dovedită în serviciile poştale”, a declarat Juan Bianchi, CEO al Transferului de bani Euronet Segment.

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *