Robotul Sophia, scos la vânzare. Cele 4 modele noi lansate de Hanson Robotics vor fi disponibile comercial

Robotul Sophia, scos la vânzare. Cele 4 modele noi lansate de Hanson Robotics vor fi disponibile comercial
gazduire web create web design

Robotul Sophia a fost creat de Hanson Robotics şi a avut prima apariţie publică în 2016. Acum, Hanson Robotics va lansa 4 modele noi care vor fi disponibile comercial. A fost primul robot care a primit cetăţenie într-o ţară şi o titulatură de la Naţiunile Unite.

 

 
Ai auzit şi ai văzut în clipuri robotul Sophia, primul care a primit cetăţenie într-o ţară a lumii. De anul acesta, ai şanse mai mari să vezi robotul cu ochii tăi.

Hanson Robotics, compania din Hong Kong care a creat robotul Sophia, a făcut marele anunţ. Din 2021 robotul va fi disponibil comercial. Vor exista 4 versiuni care vor putea fi cumpărate. Din cauza pandemiei, industria de robotică a avut un progres semnificativ iar robotul Sophia ar putea să fie folosit în spitale, magazine sau aeroport.

Mai mult, Hanson Robotics vrea să prezinte anul acesta şi un alt robot cu numele de Grace. Acesta va fi special pentru domeniul medical, pus la grea încercare în ultimul an.

Hanson speră să vândă mii de roboţi anul acesta de dimensiuni diferite. Iar job-ul lui Jimmy Fallon chiar este sub ameninţare. „ Sunt intimidat de un robot. Unul foarte frumos.”

Şi alte companii dezvoltă roboţi. Pepper a fost creat de SoftBank Robotics să detecteze persoanele care nu poartă mască iar un spital din Wuhan a fost condus de mai mulţi roboţi ai companiei CloudMinds.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *