Nadal l-a învins pe Djokovic într-o partidă ce a început în mai şi s-a terminat în iunie

Nadal l-a învins pe Djokovic într-o partidă ce a început în mai şi s-a terminat în iunie
gazduire web create web design

Rafael Nadal l-a învins pe Novak Djokovic într-o partidă maraton la Roland Garros ce a început marţi, 31 mai, şi s-a încheiat miercuri, 1 iunie.

 

 

 
Sportivul spaniol s-a impus cu 3-1 la seturi (6-2 4-6 6-2 7-6) în faţa sportivului din Sebia într-o partidă ce s-a întins pe 4 ore şi 12 minute. Partida începută la ora 21:05 (ora Parisului) şi s-a încheiat 01:15 dimineaţa.

Victoria i-a adus lui Nadal calificare în semifinalele competiţiei de la Paris, unde îl va întâlni pe Alexander Zverev, care, la rândul său a trecut în patru seturi de Carlos Alcaraz.

Novak Djokovic şi Rafael Nadal s-au înfruntat în meciuri directe de mai multe ori decât orice alţi jucători din istorie. La Roland Garros scorul este 8-2 pentru Nadal.

Nadal este campionul absolut al Grand Slam-ului ce se desfăşoră pe zgură, cucerind un număr impresionant de 13 titluri. Însă Djokovic este singurul jucător care l-a învins de două ori pe zgura pariziană.

Anul trecut, sârbul l-a eliminat pe spaniol în patru seturi în semifinale.

„O noapte magică. Să joci împotriva lui Novak Djokovic este o provocare. Este unul din cei mai buni din lume şi sigura şansă să câştigi împotriva lui este să joci la cel mai înalt nivel. Iubirea publicului m-a ajutat foarte mult”, a delarat Nadal după victorie.

Publicul francez l-a susţinut majoritar pe Nadal. Publicul chiar l-a taxat pe Djokovic pentru mai multe ieşiri nervoase, din tribune auzindu-se fluierături.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *