Zdob si Zdub – LIVE in Garajul Europa FM

Zdob si Zdub – LIVE in Garajul Europa FM
gazduire web create web design

Maine, 19 iunie, de la ora 19:30, Zdob si Zdub, cea mai indragita formatie moldoveana, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un show de exceptie.

 

 
Maine, 19 iunie, de la ora 19:30, Zdob si Zdub, cea mai indragita formatie moldoveana, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un show de exceptie!

Cei sase artisti vor interpreta atat piese de pe noul lor album, “Basta Mafia”, lansat impreuna cu MediaPro Music, cat si alte hituri ale formatiei.

Daca mai toate trupele, conform traditiei, isi incep drumul in garajul prietenilor, la noi situatia a fost alta: un subsol intunecat si imbibat de umezeala a fost ceva vreme templul nostru. Nici macar podea nu era, cantam efectiv pe sol, noi ne amuzam spunand ca absorbeam energia pamantului.
Prin urmare, experienta cu garajele nu am avut-o, cred ca acum a venit momentul! Va asteptam la Garajul Europa FM!
”, a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.

Albumul “Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.

Artistii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la  Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner.

Ca de fiecare data, gazda show-ului de maine va fi George Zafiu, cel care prezinta cele mai tari evenimente LIVE din Garajul Europa FM.

Zdob si Zdub va asteapta miercuri, 19 iunie, de la 19:30, in Garajul Europa FM, pentru un concert incendiar!

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *