Zdob si Zdub lanseaza in aprilie un nou album, “Basta Mafia”

Zdob si Zdub lanseaza in aprilie un nou album, “Basta Mafia”
gazduire web create web design

Zdob si Zdub lanseaza „Basta Mafia”, cel de-al saptelea album din cariera muzicala a trupei, in cadrul unui concert exploziv ce va avea loc vineri, 12 aprilie pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti.

 
Zdob si Zdub lanseaza „Basta Mafia”, cel de-al saptelea album din cariera muzicala a trupei, in cadrul unui concert exploziv ce va avea loc vineri, 12 aprilie pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Cei sase artisti moldoveni au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate. Pe albumul “Basta Mafia” este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania pe 25 ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului. Mai mult decat atat, noul material discografic va fi celebrat printr-un super turneu in Romania.

Ideea unui nou album ne-a venit foarte natural. Nu de alta, dar intotdeauna suntem pe drum, traversand orase, tari, cu alte cuvinte Gypsy Life, ca intr-una din piesele noastre”, a explicat Roman Iagupov, solistul trupei.

Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.

Albumul are piese ce pot fi cu usurinta interpretate doar cu o chitara acustica, un lucru absolut nou pentru noi, avand in vedere ca inainte muzica noastra se baza pe riffuri de chitara, bass si sectiuni de ritm. Imi povestea cineva ca in America asa sunt interpretate piesele celor de la Red Hot Chili Peppers: la chitara, pe scarile unor cladiri vechi. Mi-ar placea mult ca piesele noastre sa aiba o soarta asemanatoare”, a spus Mihai Gincu.

Basta Mafia” a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la  Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner.

Ne-a fost greu sa scoatem la capat acest album, sa fim pe deplin multumiti de rezultatul final: lucram la Chisinau, traiam la Berlin, inregistram, reinregistram, adaugam, stergeam, de altfel, ca orice artist”, a explicat Roman.

Biletele pentru concertul de lansare Zdob si Zdub pot fi gasite la preturile de 50 de lei cu loc in picioare si 70 de lei cu loc la masa pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ precum si la Hard Rock Cafe, incepand cu data de 8 martie.

Puteti urmari aici noul single Zdob si Zdub – “Moldovenii s-au nascut”:

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *