Youtube a raportat probleme de dimineaţă. Peste 280.000 de utilizatori au făcut sesizări

Youtube a raportat probleme de dimineaţă. Peste 280.000 de utilizatori au făcut sesizări
gazduire web create web design

Youtube a avut probleme de funcţionare timp de câteva ore. Au fost peste 280.000 de utilizatori într-o oră care au semnalat problema. Youtube nu a precizat care a fost motivul defecţiunii.

 

Dacă te-ai trezit cu noaptea-n cap, poate ai observat că ai probleme dacă vrei să vezi ceva pe Youtube. Youtube TV şi Youtube Music au avut aceeaşi problemă, dar şi unele servicii Google, ca Google Play sau Google Search.

La ora 2.32, ora României, Youtube a confirmat pe Twitter existenţa unei probleme şi a promis să ţină utilizatorii la curent.

Cele mai multe rapoarte au venit din Statele Unite, Europa şi Japonia, dar probleme au fost peste tot în lume, fiind înregistrate peste 280.000 de rapoarte într-o singură oră. Utilizatorii au semnalat că nu au putut vizualiza sau încărca videoclipuri pe platformă.

După doar două ore, serviciile au fost restabilite, însă unii utilizatori au raportat în continuare erori pe device-urile mobile.

Youtube nu a precizat care a fost motivul întreruperii serviciilor ci s-a mulţumit să anunţe pe Twitter că totul este în regulă, ceea ce nu e neapărat liniştitor pentru cei peste 2 miliarde de utilizatori ai platformei.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *