YellLow lanseaza noul single / videoclip: “Put It On Top” feat. Geneva

YellLow lanseaza noul single / videoclip: “Put It On Top” feat. Geneva
gazduire web create web design

“Piesa a fost impachetata, cu funda, intr-un studio prin care misunau artisti autohtoni de toate felurile. Ne-am imprietenit in perioada aia cu multa lume, iar Geneva (o stiti probabil sub numele JJ, mad hip hop flow) a venit in cabina de studio fara o invitatie in prealabil, condusa doar de vibe-ul french-cool pe care-l auzea.

 

 
“Piesa a fost impachetata, cu funda, intr-un studio prin care misunau artisti autohtoni de toate felurile. Ne-am imprietenit in perioada aia cu multa lume, iar Geneva (o stiti probabil sub numele JJ, mad hip hop flow) a venit in cabina de studio fara o invitatie in prealabil, condusa doar de vibe-ul french-cool pe care-l auzea. Strofa ei s-a tras pe loc, in 30 de minute maxim. Producatorul este Cristian Tarcea si cu el inca mai dezbatem daca tema de pe “Put It On Top” este cea mai catchy tema pe care a scris-o pana acum. Au tras cu urechea si ne-au influentat pozitiv starea atat Alex Cotoi, cat si Alexandra Stan.” – YellLow.

“Pe parcursul catorva zile am facut un all star session si a iesit ceea ce ascultati acum, cu drag. Clipul, facut de Andrei Stan, s-a nimerit sa fie filmat in plina furtuna de fulgere, pe o autostrada care nu a fost deschisa traficului inca. Raluca Netca ne-a lasat cu gura cascata pe tot parcursul filmarilor. Ea este singurul personaj recurent in ultimele noastre clipuri. Simtim ca avem o apropiere frumoasa, ea transmite ceea ce este YellLow in 2016, cu mult sex appeal si class. One love!” – YellLow.

Vezi aici videoclipul piesei “Put It On Top”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *