Xiaomi a lansat noua serie de telefoane Mi10 T în România. Vârful de gamă este capabil să filmeze la rezoluţie 8K

Xiaomi a lansat noua serie de telefoane Mi10 T în România. Vârful de gamă este capabil să filmeze la rezoluţie 8K
gazduire web create web design

Xiaomi a lansat noua serie de telefoane Mi10 T în România. Vârful de gamă este Mi10 T Pro care va costa 2.499 de lei. Telefonul are un senzor principal de 108MP, capabil să filmeze la rezoluţie 8K.

 

Dacă eşti pasionat de telefoane, cu siguranţă ştii că Xiaomi (cşa-o-mi) are trei noi modele noi din seria Mi10 T. Ei bine, de acum acestea au venit şi în România. Compania a organizat un eveniment virtual pentru ţara noastră şi a anunţat preţurile. Le-au comparat cu telefoanele rivale de la Samsung sau Apple.

Cel mai puternic dintre ele este Mi10 T Pro. Are ceea ce sperau fanii Apple că va avea iPhone 12: display cu rată de refresh mare. Camera este şi ea remarcabilă.

DAN CADAR – ZONA IT: Camere vine cu această bestie de senzor de 108MP pusă în valoare de o lentilă wide de 26mm foarte luminoasă, f/1.7, şi stabilizată optic. Iar asta deschide noi orizonturi şi posibilităţi. Da, filmare 8K. Ştiu că pentru cei mai mulţi dintre voi este over-kill şi inutil, dar pentru cei care folosesc telefonul pentru mai mult decât poze de vacanţă, pentru cei care încearcă lucruri şi fac experimente, este o opţiune binevenită.

 

 

 
Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *