Xiaomi a anunţat primul său telefon cu ecran pliabil. Prin ce caracteristică impresionează

Xiaomi a anunţat primul său telefon cu ecran pliabil. Prin ce caracteristică impresionează
gazduire web create web design

Xiaomi a prezentat primul său telefon cu ecran pliabil şi cu lentilă lichidă, Mi Mix Fold. Mi Mix Fold are 4 boxe, baterie masivă şi o cameră principală de 108MP. Este mai scump decât iPhone 12 sau Galaxy S21. Preţul porneşte de la 1.500 de dolari.

 

 
Xiaomi a lăsat ce a fost mai bun la final. În a doua lansare în două zile, producătorul din China a prezentat primul telefon cu lentilă lichidă şi a explicat ce înseamnă acest lucru.

Xiaomi a anunţat primul telefon cu ecran pliabil al său. Mi Mix Fold are un ecran de 8 inci atunci când telefonul este deschis, cel mai mare pentru un device de acest gen. Mai mult, este primul telefon care vine cu o lentilă lichidă. Aceasta este alcătuită dintr-un film flexibil care îşi poate schimba forma, ca să imite ochiul uman.

Şi deşi vorbim despre lentilă lichidă, ea rezistă la temperaturi de la -40 la 60 de grade. Această lentilă va fi folosită la senzorul telephoto şi este capabilă de un zoom de la 3x până la 30x. Bateria este una masivă, de peste 5 mii de miliamperi şi se încarcă rapid cu 67 de waţi.

Preţul este unul cumva previzibil pentru un telefon pliabil: destul de piperat. Pleacă de la 1500 de dolari şi poate să ajungă până la 2 mii de dolari.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *