Xbox X le dă bătăi de cap gamerilor. Problemele noii console de la Microsoft: „Tot ce poţi să faci e să o scoţi din priză”

Xbox X le dă bătăi de cap gamerilor. Problemele noii console de la Microsoft: „Tot ce poţi să faci e să o scoţi din priză”
gazduire web create web design

Luna aceasta au fost lansate consolele next-gen, Xbox X şi Playstation 5. Mai mulţi utilizatori de Xbox X au sesizat o problemă cu controllerul. Producătorul Microsoft va lansa un update pentru a o rezolva.

 

Mai ţii minte când dădeai o palmă televizorului cu tub ca să se regleze imaginea? Probabil nu te gândeai că şi consolele de nouă generaţie vor avea probleme similare.

Au păţit-o utilizatorii de Xbox X. Consola de la Microsoft a fost lansată pe 12 noiembrie şi i-a făcut fericiţi pe utilizatori cu viteza şi grafica. Însă au apărut şi anumite probleme.

Manuel este unul dintre norocoşii care au prins consola când a fost lansată. Şi el a constatat problema şi a explicat cum se rezolvă.

„La început, cred că e normal la orice generaţie de console atunci când se lansează sunt o grămadă de bug-uri minore. În special legat de controller. E chiar enervant. Se pierde conexiunea de foarte multe ori şi singura chestie pe care poţi să o faci este să scoţi consola din priză”, povesteşte Manuel Herlea.

Vestea bună este că Microsoft a aflat de problema întâmpinată de utilizatori. Compania va lansa un update care să o rezolve în curând.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *