gazduire web create web design

Vunk vrea sa stabileasca un record mondial la concertul din 3 octombrie

Vunk vrea sa stabileasca un record mondial la concertul din 3 octombrie
gazduire web create web design

Dupa o investitie de 20.000 de euro intr-o tehnologie speciala cu ajutorul careia fiecare spectator devine in mod inedit parte din spectacolul de la Sala Polivalenta din 3 octombrie, baietii de la Vunk anunta ca vor sa stabilieasca un nou record mondial.

 

 
Dupa o investitie de 20.000 de euro intr-o tehnologie speciala cu ajutorul careia fiecare spectator devine in mod inedit parte din spectacolul de la Sala Polivalenta din 3 octombrie, baietii de la Vunk anunta ca vor sa stabilieasca un nou record mondial!

Pe langa toata tehnologia pusa joc in acest spectacol, mi-am pus in cap sa fac un moment care poate fi unic doar cu ajutorul publicului. N-am mai vazut in niciun concert un astfel de moment, cel putin nu in Romania, dar ar putea fi unul dintre cele mai de impact momente vazute intr-o sala de spectacol. Depinde doar de cum se vor simti cei din public atunci, dar sunt convins ca si ei vor sa faca cea unic. Si-o vom face si noi, cu ajutorul lor„, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

3 octombrie #asasishow se anunta deja a fi sold out pentru ca, in aceasta saptamina marti, miercuri si joi va fi “lichidare de stoc” la biletele pentru acest concert, adica o reducere de 20% pentru toate categoriile.

Biletele pot fi gasite pe principalele site-uri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate „bilete.ro” si casa de bilete a Salii Palatului.

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *