gazduire web create web design

VUNK lanseaza videoclipul care isi cauta jumatatea

VUNK lanseaza videoclipul care isi cauta jumatatea
gazduire web create web design

VUNK lanseaza astazi clipul care isi cauta jumatatea, „Un Nou Univers”, care poarta si numele concertului grandios pe care trupa il va sustine la Sala Polivalenta, pe 7 octombrie, primul show din Romania sub forma unui eveniment multimedia.

 

 
Prima jumatate a clipului, care poate fi vazuta mai jos, spune povestea a doua personaje venite intr-o lume straina lor. Privind totul prin ecrane stilizate, cei doi se cauta unul pe celalalt, dar si propriul loc in noul univers.

Videoclipul “Un Nou Univers” isi cauta si el intregul  –  lansat doar pe jumatate,  poate fi ajutat sa se intregeasca de toti cei care il vor raspandi. “Clipul este unul viu pentru ca respira emotie, mesaj, iar cautarea lui initiaza si cautarea ta interioara. Mai mult decat orice, este un clip viu, pentru ca suntem intr-un nou univers, iar aici totul este posibil”, a explicat liderul trupei VUNK, Cornel Ilie.

Videoclipul piesei este el insusi un personaj. Este un univers in care doua fiinte, din aceeasi lume, ajung, separat, intr-o lume straina de ei si se cauta unul pe celalalt”, a spus Cornel.

Asa cum concertul Un Nou Univers are motto-ul “E timpul sa te intorci. La Tine”, asa si videoclipul piesei cu acelasi nume povesteste, intr-o forma metaforica, ideea de intoarcere la sine: “Povestea personajelor din alta lume din videoclip este povestea oricaruia dintre noi, pamantenii, care ne pierdem la un moment dat drumul si ajungem in viata altor oameni fara sa vrem sa fim acolo, ajungem in lumi straine noua doar pentru ca acolo ne-au dus viata sau slabiciunile. Fiecare om este un univers urias si are datoria sa si-l descopere, sa-l exploreze si sa-l arate si celorlalti asa cum este el, nu asa cum vor ceilalti sa fie”, a adaugat Cornel Ilie.

Fiecare il are pe celalalt in sufletul lui si ramane de vazut daca cele doua personaje dintr-Un Nou Univers isi vor gasi drumul pentru a fi impreuna pana la finalul clipului”, a spus Cornel, care apeleaza la toti cei care stiu cat este de important sa-ti gasesti drumul si jumatatea in viata sa distribuie  http://youtu.be/HF5SP2Mh_0E si sa ajute videoclipul “Un Nou Univers” sa devina un intreg. 

Biletele la concertul VUNK “Un Nou Univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalenta au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, in benzinariile OMV și online pe www.iabilet.ro.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *