gazduire web create web design

VUNK lanseaza luni seara un nou clip, in prezenta catorva mii de oameni

VUNK lanseaza luni seara un nou clip, in prezenta catorva mii de oameni
gazduire web create web design

In aceasta seara, de la ora 20:00, Vunk va sustine un super concert in Piata George Enescu din Capitala, in prezenta catorva mii de oameni! Trupa va canta live piese precum „Ne facem auziti”, „Asa, si?”, „Numai la doi” dar si cel mai nou single al formatiei, „La nebunie”.

 

 
In aceasta seara, de la ora 20:00, Vunk va sustine un super concert in Piata George Enescu din Capitala, in prezenta catorva mii de oameni! Trupa va canta live piese precum „Ne facem auziti”, „Asa, si?”, „Numai la doi” dar si cel mai nou single al formatiei, „La nebunie„.

La marea intalnire cu publicul din 24 noiembrie, baietii de la Vunk le fac cadou tuturor celor prezenti, in premiera, clipul piesei „La nebunie„. Mai mult decat atat, acest concert este totodata si ultimul spectacol Vunk din Bucuresti de anul acesta.

Acest concert a fost pus la cale dupa ce Cornel Ilie, liderul trupei, a dorit sa o intalneasca pe cea care, intr-o dimineata, i-a lasat o „amintire” pe masina, in urma unui mic accident. In cautarea sa, i s-au alaturat mai multi tineri dar si persoane publice, ce au creat un filmulet-invitatie la concert.

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *