Volkswagen susţine trecerea către energia verde. Proiectul l-a costat pe producătorul german de autovehicule aproximativ 20 de milioane de euro

Volkswagen susţine trecerea către energia verde. Proiectul l-a costat pe producătorul german de autovehicule aproximativ 20 de milioane de euro
gazduire web create web design

Volkswagen implementează un proiect în Grecia, numit E-Mobility. Proiectul va testa vehiculele electrice acolo unde se face tranziţia către zona verde. Proiectul Volkswagen a costat 20 de mil. de euro.

 

 
Producătorul german de maşini, Volkswagen, a lansat un proiect numit E-Mobility pe insula Astypalea din Grecia. Cu ajutorul acestuia va testa adaptarea vehiculelor electrice la zonele care fac trecerea către energie verde.

 
Acesta a costat 20 de milioane de euro, iar locuitorii pot primi stilumente pentru a-şi schimba maşina convenţională cu una electrică. De asemenea, li se vor oferi opţiuni de testare a aplicaţiilor de ridesharing, în loc să folosească transportul în comun, care are program fix şi aceeaşi rută zi de zi. 
 
Herbert Diess, CEO Volkswagen: „Vom discuta şi vom include ideile oamenilor în timp ce transformăm mediul de mobilitate din jurul caselor lor. E-Mobility  le va face viaţa mai curată, mai uşoară şi mai convenabilă. Ceea ce vom vedea pe această insulă, probabil în următorii cinci ani sau şase sau şapte ani, va dura probabil în restul Europei, 20 de ani sau 3 decenii.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *