Vizi şi Pacha Man lansează un nou clip, “Jamai tare vară”

Vizi şi Pacha Man lansează un nou clip, “Jamai tare vară”
gazduire web create web design

Vizi şi Pacha Man lansează un nou videoclip, pentru piesa “Jamai tare vară”, ce are toate şansele să devină hitul acestui sezon estival.

 

 
Vizi şi Pacha Man lansează un nou videoclip, pentru piesa “Jamai tare vară”, ce are toate şansele să devină hitul acestui sezon estival!

Piesa “Jamai tare vară” a fost compusă în urmă cu trei ani de Marius Moga, care s-a gândit că Vizi şi Pacha Man ar fi cei mai potriviţi s-o cânte. La single au lucrat Marius Moga, Vizi, Shift, Bogdan Todor, Mădălin Roşioru şi Ionuţ „Yogi” Vasilache.

Chiar dacă nu a ieşit duetul cu Pacha Man acum trei ani, a meritat aşteptarea, pentru că e o colaborare extraordinară. Suntem pe aceeaşi lungime de undă şi m-am distrat de minune făcând această piesă cu el şi cu Marius Moga. Sper să vă placă!”, a spus Vizi.

Jamai tare perioadă a anului e vara, când indicat ar fi că toată lumea să meargă la mare, chiar şi fără cazare, la distracţie! ‘Jamai tare vară’ e o piesă la care am lucrat cu plăcere cu Vizi şi Moga. Are un vibe mişto care sper să fie pe gustul vostru”, a spus şi Pacha Man.

Lansarea piesei a avut loc aseară, pe terasa studiourilor DeMoga Music, unde Vizi a vrut să aducă în realitate atmosfera rurală din videoclip, astfel că a pus ceaunul pe foc şi a pregătit gulaş, o mâncare specifică Ardealului. S-a lăsat şi cu peripeţii, pentru că a apărut brusc „jamai” tare ploaie, însă asta nu l-a împiedicat pe Vizi să termine de gătit gulaşul, iar pe invitaţi să se distreze în continuare ca de „Jamai tare vară”.

Videoclipul, în regia lui Bogdan Păun şi NGM Creative, s-a filmat într-o zonă rurală şi exprimă distracţia de la sat a unor oameni cu fără prea mult stres şi probleme pe cap.

Vizi a devenit cunoscut după participarea la emisiunea “Vocea României”, unde s-a clasat pe locul al doilea, iar Pacha Man a impresionat publicul din România cu talentul său de bucătar, în cadrul show-ului “MasterChef”,  unde a ajuns până în finală, pe locul doi. Mai mult decât atât, Pacha Man a participat şi la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Puteţi urmări aici noul videoclip Vizi feat. Pacha Man – “Jamai tare vară”, o coproducţie MediaPro Music/DeMoga Music:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *