Viitorul Constanţa, în 10 oameni, scoate un egal în deplasare la debutul lui Mircea Rednic pe banca tehnică

Viitorul Constanţa, în 10 oameni, scoate un egal în deplasare la debutul lui Mircea Rednic pe banca tehnică
gazduire web create web design

Meciul a avut nenumărate ocazii de poartă, gazdele ratând cât pentru un întreg retur. Jucătorul eliminat a fost portarul Cojocaru. Căbuz rămâne actorul principal, izbutind să apere alte câteva tentative de gol ale gazdelor.

 

Viitorul a deschis scorul printr-un şut de la 12 metri al lui Gabi Iancu, aflat la capătul unei faze colective de toată frumuseţea (0-1, min. 14). Meciul a curs fără faze demne de remarcat până în minutul 36, când portarul Cojocaru a fost eliminat, după ce a faultat în afara careului un atacant advers, din postură de ultim apărător.

Căbuz, portarul intrat după eliminarea lui Cojocaru, e eroul primelor minute de după reluarea jocului, reuşind să blocheze 5 ocazii ale gazdelor. Ofensiva Chindiei dă roade în minutul 63. Florea egalează cu o lovitură de cap, fructificând o centrare a lui Neguţ (1-1, min. 63).

Minutul 88 a adus şi cea mai mare ocazie de gol a meciului. Martac a şutat de la 2 metri direct în bară, după ce mingea îi revenise dintr-o respingere nefericită a lui Căbuz.

Meciul s-a încheiat la egalitate, constănţenii obţinând un punct mare care îi menţine pe locul 6 şi la un punct distanţă de Chindia, aflată acum pe 8.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *