Victorie de palmares. FCSB câştigă derby-ul cu CFR Cluj, dar titlul rămâne în Gruia

Victorie de palmares. FCSB câştigă derby-ul cu CFR Cluj, dar titlul rămâne în Gruia
gazduire web create web design

FCSB a câştigat duminică ultimul derby al play-off-ului şi al sezonului de Liga 1, învingând cu 3-1 campioana CFR Cluj şi terminând sezonul la un punct în urma ardelenilor. Dan Petrescu nu a fost pe bancă. Dintre titularii de bază, doar Deac şi Petrila au jucat duminică pentru ardeleni.

 

 

 
CFR Cluj a început meciul cu un prim 11 lipsit de cea mai mare parte a titularilor, Deac şi Petrila fiind cei care au cerut în mod expres să joace.

În schimb, Anton Petrea a aliniat cea mai bună formulă de joc disponibilă, cu ambiţia de a demosntra că FCSB ar fi meritat un joc decisiv la titlu, pe stadionul din Buzău, care a găzduit acest ultim meci al bucureştenilor.

Octavian Popescu şi Adrian Şut, cu o dublă reuşită, au adus victoria pentru gazde.

Octavian Popescu a şutat din marginea careului, pentru 1-0, în minutul 30, după care ambele echipe au luat la ţintă bara porţilor adverse, prin Hoban şi Oaidă.

Dimitrov a egalat înainte de pauză, scorul după intrare la vestiare fiind 1-1.

Repriza secundă i-a aparţinut lui Adrian Şut, care a pus pe FCSB în avantaj, cu o execuţie frumoasă, din afara careului, în minutul 64, după care a închis tabela pentru 3-1, cu o lovitură de cap plasată peste Bălgrădean.

Victoria i-a adus pe bucureşteni la un punct distanţă faţă de CFR Cluj, care devenise campioană naţională încă acum o săptămână.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *