Victorie cu emoţii pentru Ronaldo şi compania la debutul împotriva Ghanei, la Cupa Mondială

Victorie cu emoţii pentru Ronaldo şi compania la debutul împotriva Ghanei, la Cupa Mondială
gazduire web create web design

Portugalia a învins joi seara reprezentativa startului african Ghana, în penultimul meci al primei etape din faza grupelor la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Ronaldo & Co s-au impus cu 3-2, toate golurile fiind marcate în repriza secundă.

 

 

 
După o primă repriză în care africanii nu au avut niciun şut spre poartă, Ronaldo a deschis scorul în minutul 65, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată cu destul de multă lejeritate.

Ghana a revenit şi a egalat prin atacantul Andre Ayew, în minutul 73, însă africanii nu au rezistat ofensivei agresive a portughezilor, care au mai marcat de două ori, în decurs de două minute, prin Joao Felix (2-1, min. 78) şi Rafael Leao (3-1, min. 80).

Cu 3 minute înainte de final, Fernando Santos a făcut 3 schimbări, scoţându-l din teren şi pe Ronaldo.

Imediat după aceea, Ghana a redus din handicap prin Osman Bukari, printr-o frumoasă lovitură de cap (3-2, min 89).

Cele 9 minute suplimentare de joc dictate au fost intens trăite de pe bancă de Ronaldo, care a privit nepuncios cum africanii au ratat două ocazii de a egala, înainte de fluierul final.

S-a încheiat în cele din urmă cu victoria portughezilor, care sunt lideri în grupa H, cu 3 puncte şi aşteaptă confruntarea de luni, cu Uruguay, un meci ce ar putea să le ofere o calificare în optimi, încă din etapa a doua a grupelor.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *