gazduire web create web design

Vettel cere interdicţii pe viaţă pentru fanii abuzivi din Formula 1

Vettel cere interdicţii pe viaţă pentru fanii abuzivi din Formula 1
gazduire web create web design

Fanii Formulei 1 care adresează injurii rasiste, sexiste şi homofobe ar trebui să fie interzişi pe viaţă, a declarat cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel după incidentele raportate la Marele Premiu al Austriei de duminică.

 

 

 
Formula 1 a condamnat comportamentul de la Red Bull Ring, unde majoritatea mulţimii l-a susţinut pe campionul mondial Max Verstappen de la Red Bull, iar campingurile au fost pline de „Armata portocalie” a pilotului olandez, relatează Reuters.

Septuplul campion mondial al Mercedes, Lewis Hamilton, singurul pilot de culoare din Formula 1, s-a declarat „dezgustat şi dezamăgit”.

„Oricine ar fi aceşti oameni, ar trebui să le fie ruşine de ei înşişi şi ar trebui să li se interzică pe viaţă accesul la evenimentele de curse”, a declarat reporterilor pilotul lui Aston Martin, Sebastian Vettel.

Şeful echipei Mercedes, austriacul Toto Wolff, a declarat că abuzurile trebuie să înceteze şi că vinovaţii trebuie să fie pedepsiţi, dar că mulţimea nu ar trebui condamnată în ansamblu.

El a spus că fanii adevăraţi, indiferent de echipă sau pilot, nu pot fi rasişti, sexişti sau homofobi, pentru că altfel „nu vă potriviţi în Formula 1 şi nu vă vrem”.

„Pe de altă parte, doar pentru că sunt câţiva beţivi şi proşti care nu au înţeles cum merge lumea astăzi, nu ar trebui să condamnăm 99,9% dintre fanii care vin aici.

Întotdeauna vor exista aceşti idioţi în jur”, a adăugat el când a fost întrebat dacă Formula 1 a devenit mai „tribală”.

„Sportul polarizează şi declanşează emoţii. Ne dorim asta… Câteva amibe, oameni cu o singură celulă, să nu facem din asta un lucru general. Trebuie doar să îi ţintim pe aceşti tipi şi să îi separăm.”

Mercedes a declarat că a invitat o fană cehă, care a scris pe reţelele de socializare cum a fost hărţuită de spectatori bărbaţi beţi care i-au ridicat rochia şi i-au spus că nu merită respect pentru că e susţinătoare a lui Hamilton, să urmărească cursa în garajul lor.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *