Veste bună pentru gameri. Nintendo are o nouă consolă portabilă Switch

Veste bună pentru gameri. Nintendo are o nouă consolă portabilă Switch
gazduire web create web design

Nintendo a prezentat noua consolă portabilă Switch care va fi disponibilă din octombrie. Consola va avea un ecran OLED de 7 inch şi o memorie internă de 64GB. Este primul upgrade al consolei lansate iniţial în 2017.

 

 
Fanii gamingului primesc o nouă veste bună. După Playstation 5 şi Xbox One lansate anul trecut, acum vine rândul pentru o nouă consolă portabilă: Nintento Switch OLED.

Pentru prima dată din 2017, Nintendo vine cu o nouă versiune de consolă portabilă. Noul Switch va avea ecran de 7 inci OLED şi mai mult spaţiu de stocare. Va fi lansat spre sfârşitul anului şi va costa 350 de dolari.

Anunţul a împărţit fanii în două tabere: criticii spun că Nintendo a ratat o oportunitate cu un upgrade considerat insuficient. Ei aşteptau versiunea Pro.

Specialiştii spun de ce noul device va fi dificil de vândut.

„Este suficient să te convingă să faci un upgrade? Nu cred că mulţi oameni vor fugi să îşi schimbe Switch-ul, mai ales dacă au un model deja, este o investiţie mare. Dar dacă nu ai un Switch, în octombrie va veni momentul să o faci”, a spus Junder Aura, tech youtuber.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *