Veşnicia s-a născut la sat. Daddy Cool şi Ana Novic au dat Bucureştiul pe un sat din Călăraşi

Veşnicia s-a născut la sat. Daddy Cool şi Ana Novic au dat Bucureştiul pe un sat din Călăraşi
gazduire web create web design

Daddy Cool şi Ana Novic au dat Bucureştiul pe Ileana, un sat din Călăraşi. Cuplul a luat decizia în urma unei probleme de sănătate pe care Robert a avut-o. Copiii cuplului sunt mult mai fericiţi în curtea casei de la sat.

 

Veşnicia s-a născut la sat. Asta cred Daddy Cool şi şoţia sa Ana Novic. Cei doi vloggeri de parenting au dat viaţa de la oraş pe Ileana, un sat de la ţară.

Robert Diaconeasa, aka Daddy Cool, a horărât să se mute în liniştea satului, în urma unor probleme de sănătate cauzate de stresul şi agitaţia vieţii de la oraş.

„Chiar dacă am crescut şi m-am născut în Bucureşti, printre betoane (tăiat) am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că nu-mi mai place şi trebuie să mă retrag undeva unde să am parte de natură, de linişte, să ne creştem noi propriile fructe şi legume, să mâncăm din ograda noastră, să mâncăm organic”, spune Robert Diaconeasa.

„Am hotărât să ne mutăm la ţară pentru că ne-am dat seama că avem nevoie să îmbătrânim frumos”, îl completează Ana Novic pe soţul său.

Ei spun că şi costurile reduse ale vieţii la ţară sunt un avantaj. Asta, bineînţeles după câteva investiţii.

„Noi visăm ca în final să avem încălzire cu panouri solare, să avem căldură cu pompă de căldură, să avem totul sustenabil şi să trăim cu ajutorul naturii fără ca noi să plătim foarte mult pentru asta”, spune Ana.

Dacă eşti părinte, iţi mai spun că Ilan si Ingrid, copiii frumosului cuplu, sunt mult mai fericiţi la casa din sat, la umbra nucului.

Iar pentru că mănâncă sănătos şi proaspăt, Ana şi Robert au fost şi ei afectaţi de închiderea pieţelor.

„Obor de exemplu e o sursă de unde ne luam chestii, evident până ni le creştem pe ale noastre, şi atunci sperăm totuşi să rămână cumva în viaţă”, explică Daddy Cool.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *