Verificări la companii, în mijloace de transport, 347 de sancţiuni pentru nepurtarea măştii

Verificări la companii, în mijloace de transport, 347 de sancţiuni pentru nepurtarea măştii
gazduire web create web design

Poliţiştii, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spaţii comerciale dar şi a mijloacelor de transport persoane. La activităţi au participat 250 de forţe de ordine, fiind verificate 200 de societăţi comerciale. Aceste activităţi se vor desfăşura şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

 

Poliţiştii, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spaţii comerciale dar şi a mijloacelor de transport persoane, pentru respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, anunţă IPJ Timiş.

La activităţi au participat 250 de forţe de ordine, fiind verificate 200 de societăţi comerciale, precum şi 180 mijloace de transport persoane, dintre care 140 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 347 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 68.300 de lei. Dintre acestea, 341 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv pentru nepurtarea măştii sanitare.

Aceste activităţi se vor desfăşura şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus şi impunerea respectării legislaţiei.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *