Vara aceasta, Neylini le face o declaratie de dragoste speciala fanilor sai

Vara aceasta, Neylini le face o declaratie de dragoste speciala fanilor sai
gazduire web create web design

Dupa piesa “Te iubesc”, Neylini continua seria declaratiilor de dragoste cu ajutorul unui nou single, “Anotimpuri”! Piesa, lansata impreuna cu MediaPro Music, este perfecta pentru sezonul cald, mai ales ca vara este anotimpul in care se infiripa cele mai multe idile.

 

 

Dupa piesa “Te iubesc”, Neylini continua seria declaratiilor de dragoste cu ajutorul unui nou single, “Anotimpuri”! Piesa, lansata impreuna cu MediaPro Music, este perfecta pentru sezonul cald, mai ales ca vara este anotimpul in care se infiripa cele mai multe idile!

Muzica si versurile noului single sunt semnate de Sandor Biro, Cristian Mihai Dumitrescu si Andrei Ropcea. Mesajul este unul simplu, dar emotionant: putem fi indragostiti si putem iubi in orice anotimp.

Anotimpuri’ este continuarea piesei ‘Te iubesc’! Single-ul vorbeste despre felul in care ne putem iubi partenerul si ce poate insemna acesta pentru noi. Cred ca foarte multi indragostiti se vor regasi in versurile noii mele piese, care este practic o declaratie de dragoste trecuta prin toate anotimpurile anului”, a explicat Neylini.

Puteti asculta aici noul single Neylini – “Anotimpuri”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *