Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Vaccinul, trigger pentru viaţa normală

Vaccinul, trigger pentru viaţa normală
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dragos Anastasiu, antreprenor, crede că vaccinarea va da curaj oamenilor să călătorească. Turismul românesc a pierdut 70% din cifra de afaceri. Când vaccinul va fi disponibil maselor, operatorii de turism ar putea cere dovada vaccinării.

 

 
 Aşa cum ţie îţi este dor să mergi în vacanţă şi celor din domeniul turistic le este dor de oameni călători. Turismul românesc mizează, în 2021, pe vaccinul anti-COVID. Este singura şansă să revină la normal, asta după ce au pierdut 70% din cifra de afaceri.

Dragoş Anastasiu este antreprenor în turism şi îţi spune că vaccinul va da curaj oamenilor să îşi trăiască viaţa la fel ca înainte de pandemie.

Dragoş Anastasiu, antreprenor turism:” Cred că vaccinul va fi un trigger. Va conduce la o deblocare mentală a noastră, a tuturor. Şi cred că vom intra în normalitate încet, încet. Eu mă aştept ca, din marte- aprilie, să ne apropiem de ceea ce am avut pe vremuri ca atitudine”.

 
Să facă turiştii şi angajaţii  să se simtă în siguranţă, de Crăciun şi Revelion s-a cerut dovada testului celor cazaţi. Ba chiar s-au pus la dispoziţie şi teste rapide antigen.

 ”Cred că este o modalitate sănătoasă fie de testare, fie de vaccinare. În contextul testării şi vaccinării să ajungă în diverse resorturi din România şi din lume oameni care pot să arate că sunt negativi”, a spus Anastasiu.

 

 

Sursa

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *