Vaccinul Moderna intră în linie dreaptă: Compania va anunţa curând primele rezultate ale testării vaccinului împotriva Covid-19

Vaccinul Moderna intră în linie dreaptă: Compania va anunţa curând primele rezultate ale testării vaccinului împotriva Covid-19
gazduire web create web design

Moderna va anunţa primele rezultate ale testării vaccinului luna viitoare. 20 de milioane de doze de vaccin Moderna pot ajunge pe piaţă rapid. Acţiunile Moderna au crescut cu 3% după ce au anunţat vaccinul.

 

Îţi dau o veste bună. Încă un vaccin intră în linia dreaptă pentru Covid-19. Este făcut de americanii de la Moderna, care au strâns mai mult de un miliard de dolari de la guverne care vor să îşi imunizeze populaţia.

Noi nu o să îl primim în primă fază, cele mai mari cantităţi sunt rezervate în America de Nord şi Orientul Mijlociu. Comisia Europeană a semnat până acum acorduri pentru un miliard de doze de vaccin din alte trei vaccinuri. Cel făcut de Astra/Zeneca, cel făcut de Sanofi/GSK şi cel făcut de Johnson&Johnson.

Americanii de la Moderna spun că vor veni cu primele rezultate luna viitoare şi că, până la sfârşitul anului pot produce 20 de milioane de doze, iar anul viitor între 500 şi un miliard de doze. Investitorii au încredere în vaccin, acţiunile Moderna au crescut cu 3 la sută după ce a fost făcut anunţul.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *