gazduire web create web design

Universal Music Romania a aniversat 10 ani de cand se afla in Romania si un an de cand a achizitionat MediaPro Music

Universal Music Romania a aniversat 10 ani de cand se afla in Romania si un an de cand a achizitionat MediaPro Music
gazduire web create web design

In aprilie 2006 Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume, isi indreapta atentia catre Europa de Est pe ritmurile lui Eminem, Nelly Furtado, Taylor Swift, U2, Mariah Carey sau The Rolling Stones si se opreste in Romania.

 

 
In aprilie 2006 Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume, isi indreapta atentia catre Europa de Est pe ritmurile lui Eminem, Nelly Furtado, Taylor Swift, U2, Mariah Carey sau The Rolling Stones si se opreste in Romania. Aflasera cumva ca romanilor le place muzica, ca dau boxele la maxim cand pornesc radioul si ca danseaza pana la epuizare.

Derulam 10 ani si ajungem astazi, mai 2016, cand Universal Music Group serbeaza un deceniu de activitate in Romania, prin intermediul Universal Music Romania.

De la infiintare si pana in prezent, Universal Music Romania s-a aflat intr-o permanenta evolutie si a reusit sa-si consolideze pozitia de lider, reusind sa impuna si sa stabileasca noi standarde in industria muzicala autohtona.

Anul 2015 a marcat o noua etapa in dezvoltarea companiei, prin achizitia unuia dintre cei mai importanti jucatori din industria muzicala romaneasca – casa de discuri MediaPro Music. Acest demers a dovedit inca o data increderea oferita potentialului artistic local, iar in prezent Universal Music Romania se poate mandri cu faptul ca detine un portofoliu impresionant, din care fac parte nume repezentative din industria muzicala.

Astfel, acum putem sa vorbim despre Lady Gaga, Loredana, Rihanna, Alina Eremia, Sam Smith, Liviu Teodorescu, Madonna, Lora, Ariana Grande, Nicole Cherry, U2, Holograf, The Killers sau Vunk in aceeasi propozitie. Iar lor li se alatura nume precum The Amsterdams, YellLow, Vita de Vie, byron, Zdob si Zdub, Jurjak, Cobzality, The Kryptonite Sparks, precum si toti artistii colectivului Okapi Saound, intregind astfel un catalog muzical complex, extrem de interesant si ofertant.

Un deceniu pe piata din Romania si un an de cand a achizitionat MediaPro Music au fost marcate de catre Universal Music Romania printr-un eveniment grandios la Clubul Diplomatilor. Influenceri, bloggeri, vloggeri, artisti, presa, oameni din radio si televiziune, reprezentanti ai celor mai prestigioase brand-uri au luat parte la eveniment, au socializat si s-au distrat. Atmosfera a fost intretinuta de un show live sustinut de artisti precum: Lora, Alina Eremia, Deepcentral, Loredana, Dorian Popa & Whats Up, Giulia, Liviu Teodorescu, gasca OKAPI, Cristina Balan, YellLow,  Ana Baniciu. Surpriza serii a fost prestatia artistului international, Alvaro Soler, cel care ne-a incantat in 2015 cu piesa “El mismo sol” feat. Jennifer Lopez.

Universal Music Romania promite ca acest eveniment va deveni unul recurent, astfel ca, in fiecare an de acum incolo ne vom intalni si vom oferi tuturor invitatilor o doza buna de distractie si voie buna!

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *