Un vaccin experimental a fost testat de CureVac. Cum s-a „comportat” şi ce efecte secundare are

Un vaccin experimental a fost testat de CureVac. Cum s-a „comportat” şi ce efecte secundare are
gazduire web create web design

Pandemia a declanşat o cursă pentru dezvoltarea unui vaccin. Aproximativ 45 de compuşi experimentali sunt testaţi pe subiecţi umani. Vaccinul experimental CureVac impotriva COVID-19 a generat un raspuns imun la oameni.

 

Încă un vaccin contra Covid-19 a fost testat astăzi şi a reacţionat bine pentru prima fază. Vaccinul experimental al companiei CureVac se află în faza 1 şi a generat un răspuns imun la oameni. Firma de biotehnologie se bazeaza pe tehnica ARN messenger si este sustinuta de investitorul german in biotehnologie Dietmar Hopp. Compania a adăugat că injectarea a generat şi celule T împotriva coronavirusului. Un alt indicator esenţial pentru un răspuns imun efficient.

CureVac a precizat că efecte secundare au apărut mai ales după a doua injectare din cadrul programului cu două doze.
CureVac spune despre vaccinul numit CVnCoV că a fost în general bine tolerat. Rezultatele susţin planurile companiei de a lansa ultima etapă de testare pe oameni înainte de sfârşitul anului.

Pandemia de COVID-19, a provocat peste 1,2 milioane de decese la nivel mondial, a declanşat o cursă pentru dezvoltarea unui vaccin, aproximativ 45 de compuşi experimentali fiind testaţi pe subiecţi umani.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *