Un tânăr din Marea Britanie s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion

Un tânăr din Marea Britanie s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion
gazduire web create web design

Un tânăr de 30 de ani din Marea Britanie s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion. Apoi a uitat ce a făcut în timpul beţiei, însă corespondenţa i-a amintit că se numeşte Céline Dion.

 

 
Un fan al cântăreţei Céline Dion s-a îmbătat şi şi-a schimbat legal numele în Céline Dion, după care a uitat imediat de acest lucru, scrie New York Post.

Thomas Dodd a declarat pentru The Post că ideea i-a venit când urmărea un concert la TV al cântăreţei, în Ajunul Crăciunului.

„Ea este persoana pe care o ascult când vreau să mă înveselesc”, a spus tânărul.

De altfel, acesta recunoaşte că a petrecut mare parte din pandemie urmărind concertele cântăreţei din Canada. În Ajunul Crăciunului, a spus Thomas Dodd, a urmărit un concert alături de o cantitate însemnată de şampanie, primită de la un prieten. A aplicat online pentru schimbarea numelui, cheltuind 89 de lire sterline, după care a uitat tot.

 
Câteva zile mai târziu, când a ajuns acasă de la serviciu, şi-a găsit corespondenţa şi a aflat că îşi schimbase numele.

„A trebuit să mă aşez pentru că nu-mi venea să cred ce am făcut. Apoi, am verificat la bancă şi s-a confirmat totul”, a spus „Céline Dion”.

Apoi, tânărul a împărtăşit imagini cu „schimbarea numelui” pe Twitter, actualizându-şi numele pe reţelele sociale.

 

 

 

 
O persoană care nu s-a amuzat la început de schimbarea numelui a fost mama sa.

„Mama nu a fost foarte mulţumită la început, dar acum vede şi partea amuzantă”, spune tânărul, adăugând că, cel puţin deocamdată, îşi păstrează numele artistei. El a mai spus că speră să o întâlnească pe adevărata Céline Dion.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *