gazduire web create web design

Un scuter german din anii `50 s-a prezentat la sediul RAR din Calea Griviţei

Un scuter german din anii `50 s-a prezentat la sediul RAR din Calea Griviţei
gazduire web create web design

Autovehiculul are vopseaua originală şi este în stare de funcţionare. Reprezentanţii Registrului Auto Român susţin că scuterul este o legendă a autovehiculeor pe trei roţi.

 

 
Reprezentanţii Registrului Auto Român susţin că scuterul este o legendă a autovehiculeor pe trei roţi.

„La sediul R.A.R. din Calea Grivitei am avut plăcuta surpriză să întâlnim o legendă „micro” a autovehiculeor pe trei roţi, un Messerschmitt KR175. Este prima variantă Kabinenroller (în traducere adaptată – scuter cu cabină – n.r.) a celebrului constructor german de avioane din al Doilea Război Mondial, care şi-a făcut debutul în 1953, urmând ca în 1956 să fie înlocuit cu varianta KR200”, au explicat reprezentanţii RAR pe pagina de Facebook.

Autovehicului inedit poate atinge viteza de 80 km/h.

„Denumirea scuterului vine de la motorul său unicilindru de 175 cmc, în doi timpi, care dezvoltă 11 CP şi un cuplu motor maxim de 12,75 Nm. Are două roţi directoare în faţă şi una singură în spate care face şi tracţiunea, iar după spusele constructorului poate să atingă viteza maximă de 80 km/h. Un detaliu important pentru modelul de faţă este că vopseaua este cea autentică”, au precizat reprezentanţii RAR.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *