Un român reinventează sunetul. Tehnologia Spatial va schimba sunetul în case, birouri sau parcuri tematice

Un român reinventează sunetul. Tehnologia Spatial va schimba sunetul în case, birouri sau parcuri tematice
gazduire web create web design

Spatial Inc a prezentat o nouă experienţă audio imersivă pentru diferite spaţii. Compania Spatial a fost fondată de Cătălin Păcurariu şi Michael Plitkins. Tehnologia Spatial va schimba sunetul în case, birouri sau parcuri tematice.

 

 
Un român vrea să schimbe total experienţa oamenilor de fiecare dată când vizitează un loc. Sunetul este cheia.

„Gândeşte-te la toate locurile unde mergi. Experienţa audio este stricată. Fie că este un magazin gălăgios, un aeroport aglomerat şi chiar un parc tematic unde totul a fost schimbat, exceptând faptul că sună a parc tematic gălăgios”, a declarat Aric Marshall, Head of Product.

Spatial Inc a creat o platformă audio spectaculoasă. Indiferent de locaţie, la birou, acasă sau în parc, sunetele vor ajuta oamenii să simtă unde se află. Platforma vrea să înlocuiască zgomotul deranjant. Confondator al companiei este un român, Cătălin Păcurariu. „Căutăm să reinventăm sunetul pentru ca acesta să te pătrundă”, spune el. Cum? Să ne imaginăm că putem masca zgomotele scoase de vecini. Sau la o Grădină Zoologică, că putem auzi acele animale indiferent de loc.

„Dacă sunt sunete familiare precum sunetul oceanului sau lucruri pe care oamenii deja le cunosc şi aduci acele lucruri devin declanşatori care conectează oamenii mai profund la acea experienţă îi face să creadă cu adevărat”, a spus Joe Lanzisero, vicepreşedinte Zeitgeist.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *