Un porumbel călător s-a rătăcit şi a ajuns din Marea Britanie în SUA

Un porumbel călător s-a rătăcit şi a ajuns din Marea Britanie în SUA
gazduire web create web design

Un porumbel călător care s-a rătăcit în Marea Britanie a fost găsit în SUA. Pasărea a fost înapoiată stăpânului ei britanic, potrivit BBC.

 

 

 
Porumbelul cu numele Bob care a fost găsit la mii de kilometri depărtare, în SUA, după ce s-a pierdut în timpul unui concurs, s-a întors în Marea Britanie.

Bob a plecat din Guernsey, în Marea Britanie, şi a fost găsit în Alabama, după ce a reuşit să traverseze Oceanul Atlantic.

Personalul adăpostului de animale l-a identificat după inelul de la picior şi l-a contactat pe proprietarul Alan Todd, din Gateshead, care a zburat în SUA pentru a-l aduce înapoi. Todd a mulţumit oamenilor care s-au implicat în întoarcerea în siguranţă a lui Bob.

„Am fost surprins cât de emoţionat m-am simţit când ne-am reunit. A fost doar uşurarea şi gândul la cât de multă muncă au depus oamenii după ce a dispărut luna trecută. În mod normal, atunci când un porumbel se pierde, nu-l mai vezi niciodată, deoarece păsările de pradă îl ucid adesea, aşa că mă bucur că l-am recuperat. Are un loc special în inima mea”.

Todd, care are grijă de 120 de porumbei, crede că Bob, în vârstă de patru ani, ar fi putut ateriza pe un vapor după ce a fost surprins de o furtună. Porumbelul nu va mai participa la curse, a stabilit proprietarul său.

„Este un porumbel bun şi a câştigat două curse mari din Franţa, dar după toate prin câte a trecut nu îl voi mai lăsa să concureze. Gândul că i s-ar putea întâmpla ceva după tot ajutorul pe care oamenii l-au dat este prea mult”, a precizat Alan Todd.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *