Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Un om de ştiinţă din Rusia care lucra la vaccinul împotriva COVID-19 a murit după ce a căzut de la etajul 14

Un om de ştiinţă din Rusia care lucra la vaccinul împotriva COVID-19 a murit după ce a căzut de la etajul 14
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Biologul Alexander „Sasha” Kagansky, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort la Sankt Petersburg. Moartea sa vine după ce alte şase persoane din domeniul medical din Rusia au murit după ce au căzut de la înălţime în acest an. Omul de ştiinţă rus cu legături strânse cu Universitatea din Edinburgh care „lucra la un vaccin Covid-19” a fost găsit mort în circumstanţe suspecte la Sankt Petersburg.

 

Biologul Alexander “Sasha” Kagansky, în vârstă de 45 de ani, cel mai bine cunoscut pentru munca sa în lupta împotriva cancerului, ar fi căzut pe fereastră de la etajul 14 al unei clădiri rezidenţiale, relatează Fox News.

El avea o plagă înjunghiată pe corp, potrivit publicaţiei Moskovsky Komsomolets (MK).

Autorităţile ruse au deschis o anchetă cu privire moartea doctorului Kaganksy şi un suspect de 45 de ani a fost reţinut.

Suspectul, care ar fi un prieten al doctorului Kaganksy, a susţinut că biologul se afla într-o stare de instabilitate mentală înainte de moartea sa şi s-a rănit cu un cuţit, relatează Bild.

El a susţinut că dr. Kaganksy a sărit de pe balcon când a încercat să-i ia arma.

Omul de ştiinţă era director al Centrului pentru Medicină Genomică şi Regenerativă de la Universitatea Federală  din Vladivostok.

MK a raportat că academicianul „lucra la dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului” şi că a murit „în circumstanţe ciudate”.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *