gazduire web create web design

Un nou model de maşini electrice în România. Compania deţinătoare a brandului Allview intră pe piaţa autovehiculelor

Un nou model de maşini electrice în România. Compania deţinătoare a brandului Allview intră pe piaţa autovehiculelor
gazduire web create web design

Visual Fan SA, companie listată la BVB sub simbolul ALW şi deţinătoarea brandului Allview, a intrat în distribuţia de maşini electrice şi a lansat primul model de maşină full electric – Skywell ET5.

 

 

 
Demararea acestei noi linii de business se va realiza prin deschiderea unei companii ce va avea ca obiect de activitate principal distribuţia de maşini electrice – Visual EV, al cărei capital este deţinut în proporţie de 95% de către Visual Fan S.A.. Diferenţa de 5% din capitalul companiei, este deţinută de către o persoană fizică din cadrul companiei. Visual Fan preconizează o creştere a cifrei de afaceri la nivelul grupului, cu 10%, până la finalul anului 2022. Strategia pe termen lung vizează dezvoltarea portofoliului şi adiţia de noi modele, pentru a acoperi necesităţile pieţei de masă.

Experienţa şi know-how-ul dobândite în cei aproape 20 de ani de activitate, ne-au ajutat de-a lungul timpului să anticipăm trendurile din industrie şi să integrăm ultimele tendinţe şi inovaţii tehnologice în portofoliul nostru. Momentan, există la nivel global trendul prin care companiile din tehnologie aderă la industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare şi tehnologizare a autovehiculelor. Deşi tatonăm această idee de business de peste doi ani, acum am decis că este momentul să ne lansăm în industria maşinilor electrice, care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre tehnologie şi inovaţie. Decizia de aderare la industria vehiculelor electrice pune în mişcare strategia de dezvoltare a grupului Visual Fan din următoarea decadă şi astfel, ne dorim să transmitem o nouă viziune strategică”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan şi Visual EV.

Noua companie, Visual EV, distribuie pentru început modelul SUV Skywell ET5, cu o autonomie de 400 km mixt (WLTP) şi sistem automat de asistenţă la conducere. Modelul Skywell ET5 este comercializat în acest moment prin intermediul primului dealer al companiei Visual Fan, Brady Auto Center din Bucureşti. Skywell ET5 este disponibilă în 2 variante Premium şi Luxury.

Preţul de comercializare porneşte de la 39.980 euro (preţul include TVA şi este disponibil prin Programul Rabla) sau în leasing de la 499 euro/lună.

Visual Fan a înregistrat, în primul semestru al anului 2021, o cifră de afaceri de peste 13,58 milioane de euro (66,77 milioane de lei) din vânzarea de dispozitive electronice, respectiv un profit net de 972.000 de euro (4,78 milioane lei) pe acest segment de business ce reprezintă activităţile de bază ale companiei.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *