gazduire web create web design

Un hotel din Alpii Elveţieni îngheţat în timp. I-a găzduit pe Napoleon şi Charles Dickens

Un hotel din Alpii Elveţieni îngheţat în timp. I-a găzduit pe Napoleon şi Charles Dickens
gazduire web create web design

În acest hotel au stat Napoleon şi Charles Dickens. Câinii St. Bernard au făcut-o să fie una dintre cele mai interesante destinaţii din Alpii Elveţieni. Cele mai vechi părţi ale structurii datează din secolul al XI-lea.

 

Marele Spital Sf. Bernard a devenit una dintre cele mai importante atracţii turistice din Alpii Elveţieni. Deşi cele mai vechi părţi ale structurii sale datează din secolul al XI-lea, acesta este în stare foarte bună, de parcă ar fi îngheţat în timp, iar în prezent funcţionează ca hotel pentru turişti.

Actualul hotel din Alpii Elveţieni a fost, iniţial, mănăstire şi refugiu pentru pelerini. A fost construit de către un vicar italian, mai târziu canonizat ca Sfântul Bernard de Menthon.

Până în anii 1670, călugării nu adăposteau doar călători obosiţi, ci şi o rasă de câini descendentă a unei rase asiatice. Botezaţi Sf. Bernard, câinii au fost instruiţi pentru a ajuta la salvarea persoanelor rătăcite în munţi şi au crescut în această locaţie până în 2004, făcut din ea una dintre cele mai interesante destinaţii din Alpi.

Ei nu au fost singurii oaspeţi celebri ai Marelui Spital Sf. Bernard. În 1800, Napoleon a fost îngrijit într-una din camerele mănăstirii, după ce a traversat munţii cu 40.000 de oameni şi 500 de cai, iar câţiva ani mai târziu, Charles Dickens a poposit în această locaţie pe care o descria ca fiind „o groapă grozavă pe vârful unor munţi îngrozitori”, scrie Wall Street Journal.

Turiştii pot ajunge cu maşina la Marele Spital Sf. Bernard numai din iunie până la mijlocul lunii octombrie. În prezent, în conformitate cu reglementările COVID-19, măştile sunt obligatorii şi la hotelul din Alpii Elveţieni.

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *