gazduire web create web design

Un hotel al lui Trump din Washington DC a mărit de peste patru ori preţurile pentru rezervările de camere în perioada inaugurării lui Biden

Un hotel al lui Trump din Washington DC a mărit de peste patru ori preţurile pentru rezervările de camere în perioada inaugurării lui Biden
gazduire web create web design

Hotelul Trump International a postat pe site-ul său tarife mărite ale camerelor pentru sejururi care coincid cu ceremonia de inaugurare a preşedintelui ales Joe Biden. Tarifele camerelor de la hotelul situat în Washington DC, încep de la 2225 de dolari pe noapte în jurul datei de 20 ianuarie, ziua inaugurării. În alte zile din ianuarie, tarifele încep de la 476 de dolari.

 

 
Potrivit site-ului hotelului, este necesară o şedere minimă de două nopţi pentru toţi oaspeţii care călătoresc în timpul inaugurării.

Practica nu este unică şi alte hoteluri din apropiere cresc, de asemenea, preţurile, potrivit Politico, care a raportat pentru prima dată că hotelul lui Trump creşte preţurile înainte de inaugurarea lui Biden.

 
Trump nu şi-a recunoscut încă înfrângerea, deşi victoria i-a fost atribuită oficial lui Biden la începutul lunii noiembrie. În schimb, Trump a declanşat o serie de atacuri în justiţie punând la îndoială validitatea rezultatelor alegerilor. Dintre zecile de procese intentate de Trump până acum, el nu a câştigat vreunul.

Nu este clar dacă Trump va participa la ceremonia de inaugurare a lui Biden. Casa Albă a refuzat să comenteze.

Trump a indicat, totuşi, că vrea să organizeze un eveniment de campanie în 2024 pe 20 ianuarie, în aceeaşi zi cu inaugurarea lui Biden.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *