Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Un cutremur cu magnitudinea 6,7 s-a produs în Taiwan

Un cutremur cu magnitudinea 6,7 s-a produs în Taiwan
gazduire web create web design

Un cutremur de 6,7 s-a produs joi în Taiwan. Unele clădiri au suferit daune minore, dar nu au fost raportate victime. Traficul feroviar pe linia de mare viteză dintre nordul şi sudul Taiwanului a fost oprit scurt timp.

 

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,7 a avut loc, joi, în Taiwan, iar unele clădiri au suferit daine minore, anunţă Guvernul de la Taipei.

Cutremurul de 6,7 magnitudine a avut loc în nordul Taiwanului, la adâncimea de 77 de kilometri, potrivit Biroului seismologic local, citat de agenţia Reuters. Institutul american de geofizică (USGS) a transmis că seismul s-a produs în zona Yilan din Taiwan, având magnitudinea de 6,1 grade.

Seismul s-a simţit puternic în Taiwan şi s-au înregistrat daune minore la unele clădiri, potrivit Guvernului de la Taipei. Nu au fost semnalate victime.

Traficul la metroul din Taipei se desfăşoară normal, iar trenurile de mare viteză care fac legătura între nordul şi sudul Taiwanului au fost oprite scurt timp, potrivit Ministerului Transporturilor din Taipei.

Taiwanul, care are propriul sistem de guvernare dar care face parte oficial din China, este situat pe două plăci tectonice, astfel că seismele sunt frecvente.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.