Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Un bărbat urmărit de poliţie a provocat un accident în Capitală. O femeie aflată pe trotineta electrică a fost rănită pe Bulevardul Ion Mihalache

Un bărbat urmărit de poliţie a provocat un accident în Capitală. O femeie aflată pe trotineta electrică a fost rănită pe Bulevardul Ion Mihalache
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un bărbat de 28 de ani, urmărit în trafic de poliţişti, a accidentat o femeie care mergea cu trotineta electrică pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache.

 

Brigada Rutieră a transmis că şoferul nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire făcut de poliţiştii din cadrul Secţiei 1, s-a sustras controlului poliţienesc, iar la scurt timp, pe Bulevardul Ion Mihalache, în timp ce era urmărit, a surprins şi accidentat o femeie care mergea cu trotineta electrică pe trecerea pentru pietoni.

Femeia rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului şoferul a părăsit locul faptei şi a continuat să se deplaseze încălcând mai multe reguli de circulaţie, iar în final a abandonat maşina, anunţă Brigada Rutieră.
Individul a fost găsit la scurt timp de poliţiştii Brigăzii Rutiere, a fost reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Vineri, Judecătoria Sectorului 1 a dispus arestarea preventivă a bărbatului.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *