Un bărbat din Maramureş a fost imobilizat după ce a ameninţat mai mulţi poliţişti cu moartea. Iniţial, fusese reclamat de vecini

Un bărbat din Maramureş a fost imobilizat după ce a ameninţat mai mulţi poliţişti cu moartea. Iniţial, fusese reclamat de vecini
gazduire web create web design

Un bărbat din comuna Moisei, judeţul Maramureş, a ajuns la Poliţie, apoi la spital după ce i-a ameninţat pe poliţişti cu moartea. Acesta a fost reclamat de către vecini pentru că asculta muzică prea tare.

 

 
Conform IPJ Maramureş, un bărbat din comuna Moisei este cercetat pentru ultraj, după ce s-a manifestat agresiv şi a ameninţat echipajul de poliţie care a intervenit în urma unei sesizări privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au mers, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o locuinţă din comuna Moisei, în baza unei sesizări cu privire la faptul că la un imobil se aude muzică şi este deranjată liniştea publică.

 
Proprietarul imobilului asculta muzică la intensitate foarte mare şi, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrant ameninţându-i cu moartea.

Poliţiştii l-au imobilizat, l-au transportat la sediul poliţiei şi ulterior la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

Cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeul de Sus.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *