gazduire web create web design

Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă. Cum a fost prins

Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă. Cum a fost prins
gazduire web create web design

Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din oraşul Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă. El a montat indicatorul Accesul interzis, dar a fost identificat de poliţişti deoarece a filmat scena şi a postat imaginile pe Facebook. Acum este cercetat penal şi a fost reţinut.

 

Potrivit Poliţiei Ilfov, miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Ei l-au identificat pe autor cu ajutorul unor imagini transmise pe reţeaua de socializare. Bărbatul de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat un indicator rutier cu semnificaţia „Accesul interzis” peste un alt indicator rutier, cu semnificaţia „Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulaţia oricărui autovehicul pe strada respectivă, acţiunea sa, fiind totodată, de natură să inducă în eroare participanţii la trafic.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov l-au reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *