Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Un avion românesc s-a prăbuşit lângă Milano. Bilanţ: Opt persoane, între care un copil, au murit

Un avion românesc s-a prăbuşit lângă Milano. Bilanţ: Opt persoane, între care un copil, au murit
gazduire web create web design

Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o clădire din Via Marignano, San Donato Milanese (Milano), iar cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulţi şi un copil, anunţă ANSA. Remonews scrie că pilotul era de naţionalitate română, iar potrivit primelor informaţii, pasagerii ar putea fi francezi. Avionul ar fi înmatriculat în România.

 

 
Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o clădire din Via Marignano, San Donato Milanese (Milano), iar cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulţi şi un copil, anunţă ANSA.

Avionul decolase de la Linate cu destinaţia Olbia. 

Potrivit primelor informaţii, avionul s-a prăbuşit într-o clădire goală, în curs de renovare, folosită ca birouri şi parcare pentru autobuze. Locuitorii din zonă au auzit un şuierat puternic şi apoi o explozie, cauzată de impactul cu ultrauşorul.

Imediat, flăcările au cuprins clădirea cu două etaje din Via 8 Ottobre 2001, la colţul cu Via Marignano, la câţiva paşi de sediul Eni din San Donato şi de capătul de linie galbenă a metroului din Milano.

Publicaţia Milano Corriere susţine că pilotul era un român în vârstă de 30 de ani. Alături de el la bord se aflau soţia sa, fiul lor şi 5 prieteni.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.