Umilinţă istorică pentru Anglia. Scor 0-4 în meciul cu Ungaria

Umilinţă istorică pentru Anglia. Scor 0-4 în meciul cu Ungaria
gazduire web create web design

Gareth Southgate a spus că i-ar plăcea o mulţime de spectatori în stadionul Molineux. Doar că mulţimea s-a întors împotriva lui cu scandări de „nu ştii ce faci” pe fondul huiduielilor furioase, când Anglia a fost nimicită de Ungaria şi a suferit cea mai grea înfrângere acasă din 1928 încoace.

 

 

 
Anglia  – Ungaria (0-4)

A fost, fără îndoială, cea mai proastă performanţă din cele 74 de meciuri ale lui Gareth Southgate ca antrenor al Angliei de 6 ani şi a fost cu atât mai îngrijorător că s-a pregătit din timp pentru Cupa Mondială. 

Echipa Angliei a fost haotică, dezorganizată, iar John Stones a fost exclus din partidă. Harry Maguire a venit şi huiduielile au fost din ce în ce mai supărătoare.

Pentru prima dată în istoria lor, Anglia se uită la retrogradare. Liga Naţiunilor s-ar putea să nu fie luată în serios şi meciurile ar putea fi privite ca nişte amicale glorificate.

Anglia a pierdut acasă şi în deplasare în faţa Ungariei (pe locul 40 în lume) şi se află pe ultimul loc în grupa Ligii Naţiunilor cu doar 2 puncte. Nu a marcat niciun gol. 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *