U BT Cluj Napoca e noua campioană a Ligii Naţionale de Baschet Masculin

U BT Cluj Napoca e noua campioană a Ligii Naţionale de Baschet Masculin
gazduire web create web design

Liga Naţională de Baschet masculin şi-a desemnat joi seara campioana, după ce Universitatea BT Cluj Napoca a câştigat cea de a 4-a confruntare a finalei cu Voluntari, cu 85-74, ducând scorul general la 3-1. U BT Cluj Napoca va evolua sezonul viitor direct în Grupele Ligii Campionilor.

 

 

 
Universitatea BT Cluj Napoca reuşise să câştige primul meci al finalei, disputată în sistem cel mai bun din 5 meciuri, pe teren propriu, cu 87-65, după care a pierdut în meciul doi, în faţa propriilor suporteri, cu 74-69.

În meciul 3, ardelenii s-au impus cu 92-84, la Voluntari, pentru ca apoi să câştige şi meciul 4, cu 85-74.

Campioana sezonului trecut la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, rămâne astfel în posesia trofeului Ligii Naţionale.

U BT Cluj câştigă al 4-lea titlu din istorie s, cu 3-1 la general, şi al şaptelea pentru baschetul clujean.

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard (19) şi Stewart (16), pentru U BT Cluj, şi Moldoveanu (14) şi Thompson (14), pentru CSO Voluntari.
CSO Voluntari a disputat prima finală a Ligii Naţionale, titlul de vicecampioană fiind obţinut în premieră.

Locul 3 în campionat fost câştigat de CSM Oradea, care a învins în două partide din trei pe FC Argeş Piteşti (110-59 şi 93-61).

U BT Cluj va juca sezonul viitor direct în grupele Basketball Champions League, în care anul acesta a ajuns în sferturile de finală.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *