Two si Lora, in acelasi top cu David Guetta si Avicii

Two si Lora, in acelasi top cu David Guetta si Avicii
gazduire web create web design

Piesa “C’est la vie”, semnata TWO feat. Lora, lansata la finalul anului trecut, a intrat, intr-un timp foarte scurt, in topuri muzicale internationale.

 

 
Piesa “C’est la vie”, semnata TWO feat. Lora, lansata la finalul anului trecut, a intrat, intr-un timp foarte scurt, in topuri muzicale internationale!

C’est la vie” se bucura de succes in Asia, acolo unde a devenit unul dintre hiturile momentului. La doar doua saptamani de la lansare, piesa a intrat in dance chart-ul Channel V Asia, ocupand pozitia cu numarul 5. In acelasi top se mai afla si artisti precum Avicii, cu piesa “The Night”, David Guetta feat. Sam Martin, cu “Dangerous” sau Pitbull & Ne-Yo, cu piesa “Time of Our Lives”.

In plus, “Cest la vie” a intrat in playlist-ul mai multor posturi de radio asiatice, iar videoclipul este difuzat de MTV Asia.

Single-ul trupei TWO feat. Lora reprezinta o continuare a hit-ului “My Passion”, lansat de fosta trupa Akcent în anul 2011, pe al carui refren a cantat atunci tot Lora.

Videoclipul piesei “C’est la vie”, in regia lui Anthony Icuagu, este unul de stare, fiind filmat in mai multe locatii din Capitala. Alaturi de baietii de la TWO si Lora, in clip mai apar Pitt Leffer, dar si Dorian Oswin, de la Mango Records.

Noul single “C’est la vie” a fost compus de trupa TWO (Mihai Gruia și Sorin Brotnei), impreuna cu Dorian Oswin.

Piesa “C’est la vie” este o coproductie Mango Records si MediaPro Music.

Puteti urmari aici videclipul TWO feat. Lora – “C’est la vie”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *