Turneu de tenis caritabil

Turneu de tenis caritabil
gazduire web create web design

Clubul Leo TM Timisoara, prezent in viata lionistica din 1997,  se mandreste cu una dintre cele mai bogate activitati din cadrul leonismului romanesc. Leo TM, infiintat de clubul parent Lions Timisoara, este al doilea din tara ca si vechime dupa cel din Craiova.

 

 

Clubul Leo TM Timisoara, prezent in viata lionistica din 1997,  se mandreste cu una dintre cele mai bogate activitati din cadrul leonismului romanesc. Leo TM, infiintat de clubul parent Lions Timisoara, este al doilea din tara ca si vechime dupa cel din Craiova. Clubul face parte din Districtul Leo 124 Romania din anul 2004, district care a luat nastere in cadrul Conventiei Nationale de la Timisoara din mai, acelasi an.

 

Clubul LEO Timisoara va invita sa participati sambata, 14 mai, la un Turneu de Tenis deosebit, ce va avea loc la baza sportiva Electrica. 

Evenimentul se va desfasura pe durata intregii zile. Participantii vor juca la dublu, iar grupele se vor stabili prin tragere la sorti. Inscrierile vor incepe la ora 8:30.

Participantii vor avea la dispozitie 7 terenuri de tenis, mingi si bauturi racoritoare iar ziua se va incheia cu o cina festiva (ora 20:00).

Costul participarii este de 60 de lei iar cu fondurile stranse vom contribui la renovarea sectiei de travaliu si consultatii de la Maternitatea Bega.

Sponsori: Baza sportiva Electrica, Tenis Club AS

 

Persoana de contact: Alex Popescu

Telefon: 0744692294

E-mail:alex.popescu@leoclubs.ro

Web: http://tm.leoclubs.ro

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *